CDK Global

Tietosuojamenettely

CDK Global (Finland) Oy ja sen tytäryhtiöt (toimivat yhdessä nimellä CDK Global) ("Me" tai "CDK") ovat sitoutuneet suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.
Tässä lausunnossa kerrotaan, kuinka keräämme ja käytämme henkilökohtaisia tietojasi, jotka annat meille joko suoraan tai käyttämällä sivustoamme ja HTML-sähköposteja. CDK koostuu useista oikeussubjekteista, jotka käyvät kauppaa eri maissa. Näitä oikeussubjekteja ohjaa lopulta sama subjekti, CDK Global, Inc. Kun annat tietoja sivustossamme, ne ovat koko CDK:n käytettävissä. Huomioi, että tiedot saatetaan tallentaa ja niitä voidaan tarkastella maissa, joiden henkilötietojen suojaustasot vaihtelevat eivätkä aina vastaa oman maasi suojaustasoa.
Ison-Britannian tietosuojalain Data Protection Act 1998 ("Tietosuojalaki") tarkoittama rekisterinpitäjä on CDK Global (UK) Limited, Cygnet Way, Charnham Park, Hungerford, Berkshire, RG17 0YL, Englanti

Mitä ovat tunnistettavissa olevat henkilötiedot?

Henkilötiedot ovat tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus, luottokortin numero ja henkilötunnus.

Kuinka tietoja kerätään, käytetään ja julkistetaan?

Emme kerää henkilötietojasi - myöskään sähköpostiosoitetta - pyytämättä niitä ensin. Joissakin sivustoissamme saatamme pyytää sinua antamaan vapaaehtoisesti joitakin tietoja, kuten sähköpostiosoitteen, katuosoitteen, puhelinnumeron tai muita tietoja, jotta voimme parantaa vierailuasi sivustossamme tai seurata sinua vierailusi jälkeen. Tietojen antaminen on täysin vapaaehtoista.
Jos annat tietoja vapaaehtoisesti, annat suostumuksesi henkilötietojen keräämiseen ja käyttämiseen tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Joissakin tilanteissa CDK saattaa jakaa vapaaehtoisesti antamiasi tietoja luotettavien liikekumppaniensa kanssa. Emme myy tai vuokraa tämän sivuston kautta kerättyjä tietoja kenellekään. CDK saattaa myös antaa hyvämaineisille kolmansille osapuolille tilastoja sivustomme kävijöistä, esimerkiksi kävijämääriä, käyttötapoja ja vastaavia tietoja, mutta niihin ei sisälly tunnistettavissa olevia henkilötietoja. CDK saattaa myös julkaista tietoja erityistapauksissa, kun uskomme, että se on tarpeen: (a) laillisten vaatimusten täyttämiseksi tai oikeustoimien noudattamiseksi; (b) omien oikeuksiemme tai omaisuutemme suojelemiseksi ja puolustamiseksi; (c) sivuston käyttöehtojen toimeenpanemiseksi tai (d) käyttäjiemme tai muiden edun suojaamiseksi.

Sinulta keräämämme tiedot voidaan siirtää ja tallentaa Euroopan talousalueen (EEA) ulkopuolella sijaitsevaan kohteeseen. Niitä voivat myös käsitellä meidän tai jonkin toimittajamme työntekijät, jotka toimivat Euroopan talousalueen ulkopuolella. Nämä työntekijät voivat esimerkiksi käsitellä tilaustasi tai maksutietojasi tai toimittaa tukipalveluita. Lähettämällä henkilötietosi suostut niiden siirtämiseen, tallentamiseen ja käsittelyyn yllä kuvatulla tavalla. Teemme parhaamme, jotta tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Evästeet

Mitä ovat evästeet, ja kuinka niitä käytetään?

CDK:n sivustossa käytetään evästeitä, eli vakiotekniikkaa, jolla kerätään tietoja sivustomme käytöstä. Evästeiden avulla sivuston ylläpitäjä voi selvittää, onko tietty käyttäjä käynyt sivustossa aiemmin ja siten tallentaa ja muistaa mahdolliset valinnat, joita käyttäjä on tehnyt sivustossa.

Evästeet ovat lyhyitä tekstijonoja, joita verkkosivustot lähettävät selaimeesi. Evästeet eivät voi kerätä muita tietoja kiintolevyltä tai selvittää sähköpostiosoitettasi. Jos selaat CDK:n sivustoa, evästeillä voidaan tunnistaa, että selaimesta on käyty sivustossa aiemmin.

Voimme myös käyttää muistipohjaisia evästeitä tiettyjen CDK:n verkkosovellusten käytön todentamiseksi. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjäksi sivustossa, joka tarjoaa palveluita CDK:n asiakkaille (ja sinulla on käyttäjätunnus ja salasana), saatamme käyttää evästeitä sivuston käytön yhteydessä tekemiesi valintojen perusteella mukautettujen tietojen tarjoamiseksi.

Voit asettaa selaimesi hyväksymään kaikki evästeet, ilmoittamaan evästeiden lähettämisestä tai estämään evästeet, mutta et välttämättä voi käyttää rekisteröitymistä vaativia CDK:n palveluita, jos estät evästeiden käytön.

Lisätietoja

Useimmissa selaimissa voi hallita useimpien evästeiden käyttöä selaimen asetuksilla. Lisätietoa evästeistä, mukaan lukien mitkä evästeet on asetettu ja kuinka niitä voi hallita ja poistaa, on osoitteessa www.aboutcookies.org tai www.allaboutcookies.org.
Seuraavassa esitellään CDK:n sivustoissa käytettävät evästetyypit ja niiden käyttötarkoitukset.

Google Analytics

Evästeen nimi  _utma _utmb _utmc _utmz

Käyttötarkoitus
Näillä evästeillä kerätään tietoja siitä, kuinka vierailijat käyttävät sivustoamme. Tietojen avulla voimme parantaa sivustoamme. Evästeet keräävät nimettömässä muodossa tietoja, esimerkiksi käyttäjien määrän sivustossa, mistä vierailijat ovat siirtyneet sivustoon ja millä sivuilla he ovat käyneet.
Lisätietoja
Napsauttamalla tätä näet Googlen tietosuojan yhteenvedon
Jos haluat, että Google Analytics ei kerää tietoja sinusta missään sivustossa, käy sivulla http://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

Markkinointieväste
Evästeen nimi: ELOQUA
Käyttötarkoitus
Kun vierailet sivustossa, jossa käytetään Eloqua-järjestelmää, selaimeesi tallennetaan kolmannen osapuolen eväste osoitteesta eloqua.com. Tämän evästeen avulla tallennetaan sivut, joilla vierailet istuntosi aikana. Vaikka evästettä käytetään monissa sivustoissa, sivustossamme kerätyt tiedot näkyvät ainoastaan CDK:lle, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille, kuten Eloqualle tai Eloqua-järjestelmän käyttäjille.

Tähän evästeeseen ei sisälly mitään henkilökohtaisia tietoja sinusta, mutta voit halutessasi täyttää lomakkeen sivustossamme, jotta voimme yhdistää henkilökohtaiset tietosi selaimesi Eloqua-evästeen selaustietoihin.

Parannamme näiden tietojen avulla palveluamme esimerkiksi valitsemalla, kuinka otamme yhteyttä sinuun (suostumuksestasi riippuen) ja räätälöimällä yhteydenottomme sisältämään tietoja, joita kohtaan olet osoittanut kiinnostusta sivustossamme. Valitsemme myös tarjouksia tai kampanjoita, joiden ajattelemme kiinnostavan sinua, ja parannamme tarpeisiisi vastaamista.

Kuinka suojelemme tietojasi?

Suojelemme tunnistettavissa olevia henkilötietojasi huolella. Käytämme muun muassa alan vakiotekniikoita, kuten palomuureja, salausta, tunkeilijan havaitsemisjärjestelmiä ja sivustojen valvontaa. Valitettavasti tiedonsiirto Internetissä ei ole koskaan varmuudella täysin turvallista. Vaikka pyrimme suojaamaan tunnistettavissa olevat henkilökohtaiset tietosi, emme voi vakuuttaa tai taata meille lähettämiesi tietojen tai meiltä vastaanottamiesi tietojen turvallisuutta. Tämä koskee erityisesti sähköpostitse lähettämiäsi tietoja. Emme voi suojata tietoja ennen niiden vastaanottamista. Kun olemme vastaanottaneet lähetyksesi, varmistamme sen turvallisuuden palvelimissamme parhaamme mukaan.

Rajoitamme pääsyä tunnistettavissa oleviin henkilökohtaisiin tietoihin sisäisesti niihin työntekijöihin, jotka tarvitsevat tietoja työssään. Näitä työntekijöitä on rajallisesti, ja he ovat sitoutuneet tietosuojakäytäntöihimme.

Tarkistamme suojakäytäntöjämme ajoittain tarpeelliseksi katsomallamme tavalla.

Kuinka voit tehostaa tietojesi suojaamista?

Jos käytät CDK:n sivustoa, johon olet kirjautunut ja valinnut salasanan, suosittelemme, ettet paljasta salasanaa kenellekään. Emme ikinä kysy salasanaasi puhelimitse tai sähköpostitse, jos et ole pyytänyt yhteydenottoa. Muista kirjautua ulos sivustosta, johon olet rekisteröitynyt, ja sulkea selaimen ikkuna, kun olet valmis. Näin voit varmistaa, että muut eivät pääse käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi tai yhteyksiisi, vaikka heillä olisi pääsy tietokoneeseesi.


Muut sivustot

CDK:n sivustoissa saattaa olla linkkejä muihin sivustoihin, mukaan lukien liiketoimintakumppaniemme sivustot. Yritämme jakaa linkkejä ainoastaan sivustoihin, joilla on tiukat tietosuojastandardit ja jotka kunnioittavat tietosuojaa. Emme kuitenkaan ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä.

CDK:n tietojen käyttö

Sinulla on oikeus saada sinusta kerättyjä tietoja tietosuojalain mukaisesti. Saatamme veloittaa tietojen pyynnöstä 10 puntaa, jolla katetaan mahdolliset kulut, jotka aiheutuvat sinusta kerättyjen tietojen antamisesta.
Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, jos haluat nähdä kopion tiedoista, joita meillä on sinusta, jos haluat muuttaa sitä, kuinka käytämme henkilökohtaisia tietojasi tai jos haluat korjata joitain tietojasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen dsi_privacy@cdk.com.

CDK Global (Finland) Oy
Pakkalankuja 6
01510 Vantaa
Finland

03.05.2009.

CDK Global

Haluatko lisätietoa?

Lisatietoa

Esitteita